Naturenet Phytoreflex / Fitoterápia - Reflexológia

            

  • Reflexológia, Fitoterápia. Talpmasszázs erdők-mezők gyógyító erejével, mely beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Hatékony eredményes terápia a test és a lélek együttes kezelésével. Higgyünk a természet gyógyító erejében!

A Naturenet céja, hogy röviden megismertessen téged a fitoterápia és a reflexológia módszerével, bemutatja a méregtelenítés fontos alapjait, valamint az alapvető, legfőképpen növényi táplálékaink és a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok testre gyakorolt hatását, hogy megtudd, hogyan tápláld egészségesebben tested-lelked, hogyan maradhatsz szép és energikus. 

Indítsd be tested öngyógyító mechanizmusát még ma.

elérhetőségeink:  +36 20/431-1173

Jelentkezz be, házhoz jövök!


Ha eddig egészségesen táplálkoztál tested tökéletes, betegségektől mentes. Ha nem, még ma változtass az étrendeden és ne térj le a helyes útról. A tested a múlt táplálékán jutott el a mai állapotához időbe telik majd, hogy visszanyerje tökéletes állapotát. Tehát ha már ma hozzákezdesz és minden nap oda figyelsz a helyes táplálkozásra a lehető legjobb úton haladsz, az egészséges hosszú életed megteremtéséhez.

Az ember étrendjének valamennyi összetevője hatással van szervezetére és valami módon megváltoztatja azt. Az élet pedig ezeken az apró változásokon múlik, mind pszichikai, mind testi, legyen az illető akár egészséges, akár gyógyuló, akár felnőtt, akár növekedő gyermek. 

A friss összetevőkből összeválogatott étrend a legmegfelelőbb, hogy mindig fenntartsuk a maximális jó egészségi állapotot. 

A friss zöldség és gyümölcs létfontosságú, biztosítják azokat az ásványi anyagokat, vitaminokat  és nyomelemeket, melyek megvédik szervezetünket szàmos rendellenesség és betegség kialakulása ellen, az egyszerű meghűléstől egészen a rákig. 

A szervezet számára rendkívül fontos a folyadék, hiszen a test 70%-a vízből áll, amit folyamatosan pótolni kell. Vizeletkiválasztás és izzadás során naponta kb másfél liter folyadékot veszítünk. Ezért naponta igyunk minimum 2 liter vizet, hogy kielégítsük a szervezet folyadékigényét.

Bizonyos mértékig minden amitől jobb hangulatod lesz, kellemes érzés tölt el, nyugtat, relaxál, ez lehet egy gyógyfűrdő, kezelések, pakolások, mindenféle test masszázsok vagy egyszerűen a kedvenc zenéd hallgatása, ezek mind, ugyan passzívan veszel részt benne, de hozzá járulnak gyógyulásodhoz, lehetőségek a gyógyulásodhoz.

Sokféle hatásos gyógymód és gyógyító van. Tartósan mégis az gyógyulhat, aki aktívan is részt vesz gyógyulàsa folyamatában. Ha csak átmeneti eredmények lesznek az nem a gyógyító hibája. Ha te elhatároztad, hogy elmész egy masszőrhöz, reflexológushoz, aki belèp a te energetikai meződbe mindent megtesz és tényleg hidd el, hogy mindent megtesz azért, hogy pozitív változás legyen egészségedben, akkor vedd ki részedet aktívan is a gyógyulásodhoz azzal, hogy megváltoztatod azokat a körülményeket, amelyek a betegségedhez juttattak. Ha kell, változtass a táplálkozásodon, a mozgásszegény életmódódon, a gondolataidon, az érzéseiden, a cselekedeteiden. Ezzel járulsz hozzá aktívan is gyógyulásodhoz.

Azoknak akiknek àllandó visszatérő betegségük van, és semmit sem változtatnak az életvitelükön ami a betegséghez vezetett, akkor csak átmeneti gyógyulást fognak elérni, könnyen visszaeshetnek. Ha ugyanazokban az életmintákban, rezgésekben élsz tovább akkor mitől változna benned valami is tartósan? 

Amikor egy gyógyító gyógyít téged, megváltoznak fizikai- és energiatested folyamatai. Pozitívan gondolkodj, érezz, cselekedj táplálkozz helyesen a mindennapjaidban. Fontos, hogy felelősséget vállalj és aktívan részt vegyél te is a gyógyulásodban. 

Tevékenységeink

Anti-Stress Massage

izomlazítás,   stressz- és blokkoldás,   harmonizálás,   energetizálás,   relaxálás, sportsérülések utáni mozgást elősegítő masszázsGyere el az Allee üzletházban található Gilda Maxba, és feloldjuk a problémádat!Bejelentkezés:     +36...
Teljes cikk

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk