Cartila® Elixír

A Cartila termékek hivatalos magyarországi honlapja: Cartila.hu
 

Kollagénes ital ízületre és általános sejtszintű regenerációra + vitaminokkal CAR-003

ár: 9 490 Ft  megvásárolható itt!

  Ízületi problémák megelőzésére, sportolóknak, erős fizikai igénybevételre és a fiatalság megőrzéséhez ajánljuk ezt a kollagénes regeneráló italt, kiemelt folsav tartalommal! A folsav mely a sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen, hozzájárul a fehérvérsejtek a vörös vérlemezkék és a vörösvérsejtek képzéséhez, mely által fokozódik a regeneráció. A kollagén sejtmegújító hatásának köszönhetően nem csak az ízületek részesülnek megfelelő ellátásban, de megerősödhet a köröm, a haj és feszessé válhat a bőr is. Támogassa az ízületek, a csontokat, az izmokat és a kollagénképződést a Cartila® Elixír termékekkel. 

 

CARTILA® ELIXIER (Új)

Kollagénes ital ízületre és sejtszintű megújulásra +vitaminokkal erős fizikai igénybevételre, és testi megújulásra!

Aszpartámtól mentes!

Már elhasználódott a szervezeted, vagy a kemény versenyek és edzések után alaposan szeretnél sejtszinten regenerálódni? A Cartila® Elixír hozzájárulhat szervezeted gyorsabb és alaposabb regenerációjához. A ProVista Team orvosai már évtizedek óta kiváló eredményeséggel segítik készítményeikkel a sportolókat, és a fizikai megújulásra vágyókat. Német alapossággal dolgoznak a kutatók azon, hogy az arra vágyók visszanyerjék a mozgás szabadságát és könnyedségét.

Támogassa az ízületeket, a csontokat, az izmokat és a kollagénképződést a Cartila® Elixír termékekkel. A kollagén sejtmegújító hatásának köszönhetően nem csak az ízületek részesülnek megfelelő ellátásban, de megerősödhet a köröm, a haj és feszessé válhat a bőr is.

A folsavtartalom a 200% -os napi beviteli szintet is eléri.  A folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin. A folsavnak szerepe van a fehérvérsejtek, vörösvértestek vérlemezkék képzésében, az aminosavak, és nukleinsavak anyagcseréjében, de hozzájárul a gyomor-bélrendszer, és a szájnyálkahártya épségéhez is. Ennek köszönhetően nem csak hogy megnő a szervezet ellenálló és védekező képessége, de hetékonyabbá válik az oxigénszállítás, miáltal növekedhet a teljesítmény is. A raktározott folsav teljes mennyiségének kb. fele található a májban. Az egészséges ember mintegy 5–15 mg folsavat raktároz szervezetében.

 A Cartila® Elixír 10 g kollagén hidrolizatumot tartalmaz egy adagban. A C-vitamin hozzáadása a Cartila® Elixírhez segíti a kollagén felszívódását. A D-vitamin olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, melyek támogatják az izmokat és csontokat. Mindkettő fedezi a napi igény 33% -át.

A folsavnak nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő magzat gerincét a gerincvelőt lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ezért várandós édesanyáknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. A sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen vitamin.

 Fogyasztása:
  A Cartila® Elixírt naponta, éhgyomorra, étkezés előtt kell fogyasztani! Javasolt kúra minimum 3 hónap.

A Cartila® Elixírt kb. ¼ órával étkezés előtt egy adagot - mely az üveg tetején levő mérőcsészén feltüntetett 25ml-es vonalkáig értendő - 50 ml ivóvízzel kell hígítani és elfogyasztani.

 Tartalom:
1000 ml / palack Cartila® Elixír

 Tárolás:
Óvja a közvetlen napsugárzástól és tárolja szobahőmérsékleten. Könnyebb kezelési okok miatt a mérce beosztása több mint 25ml.

Különlegességek
A Cartila® Elixír hosszú távú használata erősen ajánlott a már ízületi problémákkal küszködőknek

Fontos!
A kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet. Tartsa távol gyermekektől! Felbontás után naptól védett hűvös helyen tárolja.

 Tartalmaz:

Víz, Hydrolizált kollagén (34,3%) Fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) meggysűrítmény, konzerválóanyag (Káliumszorbát), aroma, C-vitamin, édesítőszerek (Nátriumciklamát, Aceszulfám-K és Nátrium saharin), Folsav, D3-vitamin.

Tápanyag információ:

-----------------------------------------------------------------

OGYÉI/65392/2017

Notifikációs szám: 19876/2017

Gyártó: ProVista AG Németország, Isernhagen.

Forgalmazó: Futashoz.hu Bt. Magyarország.  (Viszonteladók az alábbi elérhetőségen jelentkezhetnek Tel: +36 30 712 2842 e-mail: org@futashoz.hu )

 

 

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk