Referenciák

 
Rólunk mondták, ( a teljesség igénye nélkül)
 

Niki:

Kedves Atti! Köszönöm neked, hogy a testi gyógyítás mellett, a lelkemet is ápolod. A legelső alkalmat sosem felejtem el... sírtam és nem a fájdalomtól, hanem attól a csodától amit átélhettem, élhetek minden alkalommal, ha nálad járok. Hálás vagyok neked! Ü. Niki

-------

Győri Gábor

Nagyon szépen köszönöm a masszázst ismét! Még ilyen jókezű masszőrrel nem találkoztam! Csak így tovább! Jövök legközelebb is! Üdv: Gábor

-------

Dajka Béla

Az évtizedeken át a számítógép előtti görnyedéstől kialakult rossz tartást és az azzal járó problémákat nagyon jól kezeli a különleges, reikivel kombinált masszázs! Örülök, hogy megtaláltam az Allee-ban Attilát! Köszönettel!

-------

Noémi

Állandó fejfájással küzdöttem, amikor egy belső sugallat elvezetett ide. Már az első alkalommal könnyebben mentem haza. Majd hetek, hónapok alatt, újra fájdalom nélkül teltek a napok. Mondanám, hogy újra a régi lettem, de azt hiszem, a plusz, amiért azóta is hűen ide járok, az az, hogy rengeteget tanulok magamról. Így jobb leszek, minden alkalommal. Adsz nekem és ez az, ami igazán fontos. Az elmúlt hónapokban jobban megismertem magam, ami kiemelendő: a korlátaimat is. Küzdök, pontosítok, küzdünk. De azt kívánom, hogy minden küzdelmes háború ilyen legyen! Köszönöm!

-------

Eszteri Dávid

Mérhetetlen köszönet!!! Eszteri Dávid vagyok személyi edző, IFBB Versenyző (Men’s Phisyque, Testépítés) kategóriában, egyben hétszeres Magyar Bajnok, Olimpiai 4., Világbajnok 5. helyezés. Akkor ismertem meg Attilát, mikor eljött a Gilda Max-ba masszőrnek. Rögtön megtaláltuk egymással a közös hangot és egyúttal rávettem magam, hogy kezei alá feküdjek. Számomra, mint versenyző számára, nagyon fontos a nyújtás. Úgy éreztem, hogy izomzatom nyújtásához, regenerálódásához és a rugalmasságának megtartásához külső segítéségre is szükség van. Így jöhetett is a masszázs. Éppen versenyre készültem, mikor Attila először megmasszírozott. Amit átéltem masszázs alatt, azt nem lehet elmondani, se leírni, meg kell tapasztalni!!! Valami fantasztikus feltöltődés és energia járta át a testem. Olyan mértékű változáson ment keresztül a testem egy alkalom után, amit nem hittem el! Sokkal lazább lett az izomzatom, arról nem is beszélve, hogy a pózok kitartása, végrehajtása játszi könnyedséggel ment. Ezért a továbbiakban rendszeresen jártam hozzá masszíroztatni. Ez a segítség a Világbajnokságra mértani pontosságú szimmetriát hozott elő a hátamon. Sok hozzáértő ember lepődött meg ezen, de még jómagam sem akartam elhinni! Ez az időszak, a közös munka, a bele adott energia, a speciális masszázstechnika, a profizmus, meghozta gyümölcsét. Sikerült a döntőbe jutnom és elhoztam az 5. helyezést! Mai napig sem tudtam igazán meghálálni neki mindazt, amit tett a sikeremért. Egy fantasztikus ember, rengeteg jó tulajdonsággal, pozitív kisugárzással, energiával és intelligenciával! Nagyon köszönöm Neked! Köszönöm, hogy a nehéz helyzetekben ott voltál mellettem és biztattál, “pofoztál”! Aki szeretné életét egyenes útra terelni, rendbe szedni, testi értékeit megtalálni és jó hangulatban, elfogadóan tükörbe nézni, az ne hagyja ki az alkalmat! Garantálom, ilyet még nem élt és tapasztalt meg! BARÁTSÁGUNK VÉGET NEM ÉRŐ!!!! :)

-------

Tóth Reni

Szeretném megköszönni, hogy segítettél a vállfájdalmamon és a vendégeim nevében is szeretnék köszönetet mondani, hogy segítesz rajtuk. A kezeid alatt mindenki felfrissül és megújul! Köszönjük!

-------

H.P. Edina

Attilával a Berber Beauty-n keresztül ismerkedtem meg. Dr. Lauter Eleonóránál egy olyan karcsúsító csomagot vásároltam, aminek része volt Attila BB termékekkel végzett spéci cellulit masszázsa. Tehát a nyolc alkalmas kezeléssorozat első felében kizárólag Tőled vártam az ”eredményt”. Így utólag nem vagyok rá büszke, de akkoriban még nemigen sportoltam semmit és nem voltam túl tudatos az étkezés terén sem… A folyadékot is csak azért döntöttem magamba, mert Te rögtön kiszúrtad, ha nem ittam eleget. Aztán tapintatosan célozgatni kezdtél rá, hogy lassacskán hozzátehetném a magam részét a történethez. Vettem a lapot. Hamar rájöttem, hogy ha többet iszom, nem vagyok folyton éhes. A heti két masszázson és a BB termékek kenegetésén túl jobban odafigyeltem az étkezésemre és barátságot kötöttem néhány otthoni erősítő gyakorlattal is. Ja, és heti egyszer szaunáztam is, ahogy javasoltad. Sose lehet tudni alapon, hátha netán erre is rákérdeznél… Az egyenleg hét hét alatt nyolc kezelést követően mínusz tíz kiló és kitudjahány centi, mínusz két-három ruhaméret, feszes & ruganyos bőr és majdnem totális kiegyensúlyozottság lett. Mostanában szuper élményeim vannak: három gyermekes anyukaként a gyerekosztályon nézelődve is rábukkanok álomdarabokra. És el sem hiszem, ilyen még sosem volt, létezik, hogy szoknyából 34-es lett a méretem?! Köszönöm, köszönöm, hálásan köszönöm a profi masszázst, és az összes többit is!!! És hogy méltassalak még egy picit, szóval a majdnem két hónap alatt nemcsak a testemen, de a lelkemben is nyomot hagytál, de rendesen… Nem tehetek róla, de ez a gyengém, amikor valaki szakmailag és emberileg is ennyire a helyén van, mint Te. Bárcsak jó sok ilyen embert tudhatnék magam és a családom közelében!!! Bárcsak, bárcsak, bárcsak…

-------

Szabó Miklós György

Sportsérülésem után Attila komoly fejlődést hozott létre az izmaimban. Több masszőrt megjártam már, nála érzem azt, hogy anatómiailag érti és kiválóan érzi, hová kell a hangsúlyt fektetnie. Gyakorlatilag megdöntötte a masszázsról alkotott eddigi elképzelésemet. Néhány kezelés után izmaim és mozgásom az eredeti állapothoz kezdenek hasonlítani. 

-------

Zsigmond Krisztina

Kedves Attila! Most vagyok itt harmadik alkalommal, de már az első alkalommal gyönyörűen elmúlt a csípőfájásom. Nagyon tetszik, hogy a betegségek kiváltó okait is jól elmagyarázod - az ember lelkével is törődsz, nem csak a testével. Nagyon jó a technikád, erre szokták azt mondani: arany kezed van. Köszönöm!

-------

Cseresnyés János

Mindenkinek ajánlom Attila masszázsát. Olyan egyedi módszert fejlesztett ki, ami nálam, régóta húzódó izomfájdalmakat oldott meg, és a folyamatos karbantartással ezek a fájdalmak eltűntek. Nem mechanikusan dolgozik, hanem az adott ember, adott problémáját kezdi el megoldani. Szisztematikus, alapos, és nem az órát nézi.

-------

Szász Katalin

Horváth Attila masszőr szaktudása magas színvonalú. Az elvállalt "pácienseket" komolyan veszi, munkáját mindig legjobb tudása szerint végzi. Hosszabb ideig dolgozik a pácienssel, mint a számára megszabott idő. Nagyon türelmes. Elfogad minket olyannak, amilyenek vagyunk. Teljesen biztonságban érezheted magad őnála. A kezelés után új emberként távozhatsz Tőle. A hatás fenntartásához állapottól függően a továbbiakban rendszerességre lesz szükséged. Emberként nagyon becsületes, és nem spórol az energiáival. Jómagam is teljes mértékben megbízom benne.

-------

Molnár Ádám

Nagyon szeretek Attilához és Vivienhez is járni, mert mindkettőjüknél gyakorlatilag ugyanazt a masszázstechnikát és figyelmességet kapom, amiért ide járok már évek óta. Nagyon megszerettem Vivit is. A múlt alkalommal hátmasszázsra érkeztem, de a beszélgetésünk alatt kiderültek számára a térdpanaszaim is. Így mindkét testtájékra kaptam a kezelést. A további esetekben jól esett érdeklődése az egészségem iránt, figyelemmel kísérte térdem javulását. Köszönök mindent!

-------

GRX Zsolt

Ati személyében egy nagyon lelkes, alázatos masszőrt ismertem meg, aki rugalmas és odaadó, valódi pozitív élményt okoz a masszázsával. Ezen kívül emberi mivoltjában is megkérdőjelezhetetlen. TISZTA SZÍVBŐL AJÁNLOM MINDEN NYITOTT EMBERNEK! GRX

-------

Buri Tünde

Nehezen szántam rá magam a tíz alkalmas cellulitisz masszázsra, tudván, milyen fájdalmas. Az eredmény viszont minden várakozásomat felülmúlta: 5 hét után változatlan paraméterek mellett, ugyanannyi mozgás, változatlan táplálkozás és folyadékbevitelnél, a narancsbőr 70-80%-a eltűnt. A sikeren felbuzdulva "beneveztem" két egyórás görcsoldó masszázsra is, és már csak azt sajnálom, hogy ritkán adódik alkalmam eljönni, mert heti 1-2 alkalommal biztosan járnék továbbra is. OK, nem a cellulitiszre! :) Köszönettel: Tünde

-------

Nagyné Kata

Nagyon köszönöm az "arany kezedet"! Hátammal, vállaimmal és lábaimmal is nagyon jót tettél! Egy év alatt a harmadik bérlet váltása előtt is jöttem majd minden héten. A háti izomzatom teljesen rendbe jött, jobb lábamon a visszerek is rendeződtek, eltűnt a kidudorodás. További jó ténykedést, egészséget és ilyen jó masszírozásokat! Köszönettel: Nagyné Kata U.I.: A közérzetem és a hangulatom sokkal jobb, amióta hozzád járok!

-------

Zsigmond Krisztina

Kedves Attila! Most vagyok itt harmadik alkalommal, de már az első alkalommal gyönyörűen elmúlt a csípőfájásom. Nagyon tetszik, hogy a betegségek kiváltó okait is jól elmagyarázod - az ember lelkével is törődsz, nem csak a testével. Nagyon jó a technikád, erre szokták azt mondani: arany kezed van. Köszönöm!

..........

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk