Figyelem! 
Szabadságolás ideje: 
2024-július-15 hétfőtől,  2024-augusztus-04-ig. Nyitás augusztus 05-én hétfőn.
--------------------------
Szabóságunk megalapítása az 1921-re  vezethető vissza. Gyurkovics József, Horváth Jenő nagyapám  egykori mestere indította el ezt a zuglói szabóságot. Nagyapám a háború utáni években vette át tőle az üzletmenetet. Jómagam, nagyapámtól átvéve 1987 óta folytatom megszakítás nélkül a hagyományos technológiával készült öltönyök varrását, és megrendelőink ruhatárának karbantartását. Az üzlet sajnos már nem erdeti helyén található, mert a Thököly út  - Dózsa György út sarkán levő házat teljesen elbontották. Így még 2000-ben felköltöztünk Gazdagrétre.

Az elmúlt 100 év alatt történtek talán egyik leginkább jellemző vonása, hogy az kislány, aki egykoron édesanyjával járt nagyapámhoz varratni, ma nagymamaként még mindig hozzánk jár, de már a lányával és az unokájával.

Úgy gondoljuk, hogy ennél nem is kell többet elmondani arról, miként próbáljuk megőrizni hagyományainkat és megrendelőinket.

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk