Horváth Attila masszőr

          

 

Üdvözlöm!

Horváth Attila vagyok, a Greifen Massage Stúdió vezetője.

Az életem során számos területen kipróbáltam már magam. Dolgoztam gyárban három műszakban, voltam középvezető, rendőr, vállalkozó és megbízott cégvezető, biztonsági alkalmazott és személyi titkár, dolgoztam műanyag fröccsöntő-üzemben, pékségben, gumis műhelyben és egyszerű rakodómunkásként. Az idő során egy dolog nem változott: lehetőségeimhez mérten segíteni azokon, akik hozzám fordulnak megoldásért. 1997-ben Reiki tanfolyamot végeztem, s igaz, kimagasló eredménnyel fejeztem be az akkor még több hónapig tartó tanfolyamokat, de úgy éreztem tovább kell haladnom.

 

2010-es év elején, gerincsérülésem miatt – egy rossz mozdulat elég volt hozzá – rövid időre részlegesen, majd 2011. január elejére teljesen munkaképtelenné váltam. A későbbiekben, mindkét lábamat érintő bénulási folyamat megelőzése miatt, az orvosok öt műtétet helyeztek kilátásba.

 

Schád Magdolna – későbbi mentorom – által kifejlesztett és alkalmazott masszázsnak, valamint a súlyfürdőnek köszönhetően talpra álltam. A felépülésem alatt Magdolna megtanított az általa kifejlesztett masszázsfogásokra is.

 

E masszázst továbbfejlesztettem. Kiegészítettem az ismert közel- és távolkeleti, valamint karibtérségi és indonéz masszázsfogásokkal és párosítottam a Tradicionális Tibeti Reikivel. Így egy egyedülálló és különleges gyógyító hatású anti-stressz masszázst sikerült kialakítanom. Emellett felismertem, hogy a szolgáltatásokat bővíteni kell, mert a hölgy vendégeim körében egyre nagyobb igény mutatkozott a szépészeti, azaz a fájdalommentes alakformáló, cellulit és kebelfeszesítő masszázsokra.

 

2013 októbere óta dolgozom masszőrként. Azóta ezt a módszert igyekszem továbbadni és bővíteni a stúdió személyzetét. Olyan profi, szakmai és emberi szempontból is kitűnő csapatot sikerült létrehozni, melynek tagjai tökéletesen elsajátították az alkalmazott technikát, ezáltal még többen élvezhetik e masszázs áldásos hatásait.

 

Vendégeim között egészséges vagy akár többszörösen műtött gerincsérült betegek épp úgy vannak, mint sportolók vagy ülőmunkát végző és csípő, illetve egyéb, más ízületi problémákkal küzdők is.

Elérhetőségem:  https://www.greifenmassage.hu/

 

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk