Massage

 

“Nincsenek rossz mozdulatok. Az egyetlen hiba egyáltalán nem mozogni. ” Dan Millman

A mindennapi feladataink, problémáink mellett még a stressz által okozott gondokkal is meg kell küzdenünk. Ilyen esetben legtöbbször hát-, váll-, vagy derékfájdalmakra panaszkodunk. Ráadásul a mozgásszegény életmód vagy akár az erőteljes igénybevétel is okozhat kellemetlen testi tüneteket.

Mi kitűnő alternatív megoldást kínálunk a hozzánk látogatóknak a speciálisan kifejlesztett masszázstípusainkkal.

Temérdek masszázsformából választhat, legyen szó pihenésről, felfrissülésről, megelőzésről, fájdalmak vagy éppen egy adott rendellenesség enyhítéséről, megszüntetéséről.

Igény szerint egy kezelésen belül is választhatóak variációink: stressz, görcsoldó, izomlazító, relaxáló, alakformáló és bőrmegújító kezelések.

Kezelések: Itt

 Elérhetőségünk:  Itt 

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk