Anti-stressz massage

Izomlazítás,   stressz- és blokkoldás,   harmonizálás,   energetizálás

A munkahelyi-, esetleges családon belüli-, párkapcsolati és egyéb hétköznapi stresszhelyzetek válaszképpen a hátunk különböző területein okoznak izom-összehúzódásokat-, csomókat. Úgynevezett feszültségpontok jönnek létre, melyek enyhébb esetben tompa, súlyosabb esetekben éles szúró-, nyilalló, adott esetben mozgást erősen korlátozó fájdalommal járnak. Ez a szervezetünk első figyelmeztető védvonala, az idegrendszerünket ért túlterhelés miatt. Ha ezekre nem figyelünk, és nem gondoskodunk megfelelő kezelésről, könnyen kialakulhat magas vérnyomás-, szívelégtelenség-, gyomorfekély-, cukorbetegség..., hogy csak a legközvetlenebb hatásokat említsem, de idesorolhatjuk a depressziót és a teljes idegkimerültséget is.

Tevékenységeink

Szabóság, ruhaipari szolgáltatások

Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javításrövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedésekszűkítések, bővítések, formára igazításokcipzárcsere, cipzárjavítás,béléscsre, bélésjavítás, téliesítésfarmer stoppolás, foltozásSzabóságunk megalapítása az 1920-as...
Teljes cikk

Önálló termékforgalmazásaink

MaltoVit:   Hazai fejlesztésű (OSEI) szénhidrát por sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek. Új korszak az energiapótlásbanGelenk Nahrung:Professzionális humán ízületi tápszer azoknak, akik a megoldást keresik. Cukorbetegek is fogyaszthatják!
Teljes cikk